Privatlivspolitik

Personoplysninger

 

8.1 Behandling af personoplysninger

Nedenfor beskriver vi vores politik for behandling af personoplysninger. Ved at besøge Hozelock´s website, accepterer du ligeledes de metoder, der er beskrevet herunder.

 

Hozelock´s behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. Brugere kan kontakte Hozelock, såfremt de ønsker oplysninger om, hvilke data som behandles om dem, eller hvis brugerne ønsker oplysningerne slettet eller korrigeret. Brugere har endvidere adgang til gøre indsigelse mod indsamlingen af oplysningerne og mod den videre behandling.

 

8.2 Hvilke oplysninger indsamler Hozelock?

Vi modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores website eller anden måde. Du kan frit vælge, at udelade at oplyse mange af disse informationer, men det vil afskrive dig fra udnytte mange af vores kundeservices. Vi bruger den information du giver os bl.a. til kommunikation med dig, til at tilpasse fremtidige services og besøg til netop dit behov og for at forbedre vores forretning.

 

Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel bruger vi "cookies", og vi modtager tekniske informationer når din webbrowser besøger Hozelock. Nederst på siden kan du læse mere specifikt om, hvilke informationer vi opsamler. En række firmaer tilbyder dig værktøjer til at besøge websites anonymt. Brugen heraf vil afskære os fra at personificere dine oplevelser ved brug af vores website.

 

8.3 E-mail kommunikation

Vi sender ikke uopfordrede e-mail nyhedsbreve til dig. Hvis du ønsker at modtage e-mail nyhedsbreve fra Hozelock, skal du tilvælge dette i forbindelse med din kundeoprettelse eller ordrebestilling. Du kan også tilvælge nyhedsbreve via din personlige konto, som du kommer til via dit personlige brugernavn/kodeord.

 

Hvis du på et tidspunkt har tilvalgt nyhedsbrev, men ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve eller anden mail fra os, skal du blot fravælge nyhedsbreve og adviseringer via din personlige konto, som du kommer til via dit personlige brugernavn/kodeord. Der er desuden genvej til at fravælge yderligere nyhedsbreve i hvert e-mail nyhedsbrev vi udsender.

 

8.4 Hvad med cookies?

Cookies er alfanumeriske "identifikationer" vi overfører til din computers harddisk gennem din webbbrowser, som sætter vort system i stand til at genkende din browser og tilbyde features så som automatisk login.

 

Din browser er i stand til at behandle brugen af cookies på flere måder, herunder helt at udelade anvendelsen heraf. Cookies er forudsætningen for at få det fulde udbytte af faciliteterne hos Hozelock, og vi anbefalder derfor, at du tillader brugen af cookies.

 

8.5 Forretningsoverdragelse

I takt med udviklingen af vores forretning, vil vi måske købe eller sælge aktiver. I sådanne handler er kundeinformationer normalt en af de overdragne aktiver. Såfremt aktiviteterne i Hozelock eller væsentlige dele heraf skulle blive købt, vil kundeinformationerne blive overdraget som led heri.

 

8.6 Beskyttelse af Hozelock og andre

Vi frigiver kontooplysninger og andre personinformationer, når vi finder det nødvendigt fot at følge gældende lov eller for at beskytte rettigheder, ejendom, eller sikkerheden omkring Hozelock, vore brugere eller andre, og vi udveksler informationer med andre selskaber, hvis nødvendigt for at imødegå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med forsøg på svindel med kreditkort.

 

8.7 Med din accept

Ud over det ovenfor skitserede, vil du modtage information, såfremt dine oplysninger evt. skulle deles med tredjepart, og du vil have muligheden for at nægte dette.

 

8.8 Hvor sikkert er mine oplysninger opbevaret?

De oplysninger Hozelock indsamler /modtager gemmes i en database, der beskyttes af flere niveauer af adgangskontroller og vagt-/alarmsystemer både fysisk og systemmæssigt i vores centrale datacenter. Online på websitet er dine persondata, herunder transaktionsdata, sikret med SSL kryptering, som er gældende standard for kryptering af denne type data og desuden anbefalet af PBS m. fl.

 

Det er vigtigt, at du beskytter mod misbrug af dit brugernavn/kodeord og uautoriseret brug af din computer.

 

8.9 Hvilke informationer har jeg adgang til?

Hozelock giver dig læse-adgang til følgende informationer om dig, og i visse tilfælde mulighed for at ændre denne information. Listen vil være under forandring i takt med ændringer på vores website.

 

8.10 Hvilke muligheder har jeg?

Vi skal bruge et minimum af information, for at kunne sende varer til dig, og derfor skal du oprette en konto hos Hozelock, hvis du ikke allerede har en konto ved ordreafslutning.

 

Med en konto får du desuden adgang till rabatter, detaljeret ordrestatus, permanent varekurv, nyhedsbreve og andre fordele. Du kan til enhver tid tilføje/rette/slette informationerne på din "Mine oplysninger" side. Dog er vi forpligtet til at opbevare information om kunde- og ordretransaktioner i minimum 5 år i henhold til dansk lovgivning. 

 

8.11 Automatisk indsamlet information

De oplysninger vi indsamler og analyserer, omfatter din:

 

  • IP-adresse
  • login
  • e-mail adresse
  • password
  • computer og forbindelsesinformation såsom browser type og version, operativ system og platform
  • indkøbshistorik
  • URL-adresserne til og fra vores website, herunder dato og klokkeslet, cookie nummer, og produkter du kiggede på eller søgte efter

 

8.12 Hozelock er dataansvarlig for persondata, der indsamles på vores website.

 

Copyright © Hozelock Denmark (DK19931390) 2013. All rights reserved. Hozelock